page loader
Giáo trình công nghệ lạnh thực phẩm
Tác giả: Trần Đình Thắng, Nguyễn Tân Thành, Lê Thị Mỹ Châu, Lê Tất Thành, Nguyễn Văn Công
299    0
Đại học Vinh
Quyển:     Trang:
Năm xuất bản: 2018
Cùng tác giả
Synthesis and antibacterial activity of analogs of 5-arylidene-3-(4-methylcoumarin-7-yloxyacetylaminConstituents of the roots of Clausena lansium and their potential anti-inflammatory activity.Constituents of essential oils from the leaves, stem barks and resins of Canarium parvum Leen., and 2. Chemical composition of essential oils from the leaves and stem barks of Vietnamese species of PoVolatile Constituents of Three Piper Species from VietnamVolatile constituents of Amomum maximum Roxb and Amomum microcarpum C. F. Liang & D. Fang: two Zingiberaceae grown in VietnamStudy on essential oils from the leaves of two Vietnamese plants: Jasminum subtriplinerve C.L. Blume and Vitex quinata (Lour) F.N. WilliamsCác hợp chất phenolic và steroit từ quả thể nấm thượng hoàngThành phần hóa học của quả thể nấm thượng hoàngGiáo trình các quá trình và thiết bị truyền nhiệt-chuyển khối trong công nghệ hóa học-công nghệ thựcCharacterization of Cyclodepsipeptides from the Mycelium of Isaria japonica from VietnamCác hợp chất tritecpenoid và steroid từ nấm ký sinh sôn trùng isanica ở VNCharacterization of cytochalasins and steroids from the fruiting bodies of Daldinia concentrica in Viet NamCharacterization of Cytochalasins and Steroids From the Ascomycete Daldinia concentrica and Their CytotoxicityPterocarpin và 5-hydroxy-7-methoxyflavone từ quả thể nấm thượng hoàng (Phellinus igniarius (Dc. ex Fr.) Quél.) ở Việt NamExtraction Process Optimization of Total Phenolic and Total Flavonoid from Phellinus nilgheriensis fruiting bodiesDetermination of Ergosterol and Ergosterol peroxide in Higher Fungi Species by High-Performance Liquid Chromatography